Børnehave / skole for socialt udsatte børn

I 2010 blev skolen og Børnehaven etableret og i dag er der mere end 110 børn i alderen 3 - 14 år. Børnene er burmesiske immigranter og skolen forsøger at lære dem engelsk og Thai, så de kan blive accepteret i en almindelig Thailandsk skole. Børnene kommer ofte fra familier hvor forældrene lever og arbejder på en af de mange byggepladser på Phuket. Familierne bor ofte i slumområder. 

Filosofien bag projektet er at alle børn har ret til basal skolegang. Formålet med projektet er at give disse børn adgang til skolegang og dermed på sigt give dem mulighed for at komme i en almindelig Thailandsk skole. Alternativet er at børnene formentlig aldrig ville få mulighed for at modtage undervisning. Disse børns levevilkår er forbedret markant efter de startede i skolen. De er mere velplejede, bedre ernæret og er i meget bedre generel trivsel. Som volontør kan man her virkelig gøre en forskel for en udsat børnegruppe. 

Arbejdstider og arbejdsopgaver

Frivillige arbejder fra 5 dage om ugen og har fri lørdag og søndag. Arbejdstiden svinger alt efter dit skema, men som udgangspunkt kommer du aldrig til at arbejde mere end 30-37 timer ugentligt. Det vil være engelskundervisning på lavt niveau og man skal som frivillige niveaudele undervisningen så den passer til de enkelte børns niveau. Der vil også være opgaver som at planlægge og gennemføre pædagogiske aktiviteter. Børnenes udvikling skal observeres for at identificere eventuelle særlige behov og indsatser. Der vil der ligeledes forekomme home visit, community nursing eller udflugter med børnene. Frivillige kan hjælpe med at tilberede og servere mad for børnene eller hjælpe med at undervise personalet i engelsk, opdatering af børnenes journaler m.m. Der er en vis fleksibilitet så de særlige kompetencer man som frivillig besidder kan man byde ind med. Fra 13.15 - til 14.00 får frivillige gratis frokost på centret og man vil gratis modtage Thai undervisning af en nonne. Man er velkommen til at deltage i personalemøder, når de afholdes. Dette anbefales.

Varighed på opholdet

Der er mulighed for et ophold på 3-6 måneder. Opholdet kan efter aftale forlænges uden yderligere omkostninger.

 

Boligforhold

Som frivillig betaler man ca. 1500 dk kr pr måned for bolig. Du får gratis frokost på projektet men skal selv sørge for aftensmad og morgenmad. Hvis man lejer en scooter kan man køre ind til Phuket town på mindre end 5 min. hvor der er indkøbsmuligheder, shoppingcentre m.m.

 

Øen Phuket

Phuket er en stor turist destination af åbenlyse grunde. Fantastiske natur med klipper og strande hvor man kan dykke og der er et væld af bureauer der arrangerer udflugter m.m. Der er mange restauranter og shoppingmuligheder.

Du kommer ikke til at bo og arbejde i et meget turistet område. Tværtimod vil du komme ud i små lokale områder, hvor du får mulighed for at se hvordan blandt andet burmesiske immigranter lever og bor.

 

 

 

elefant_2.jpg

Kontakt os

Telefon: +4530701373

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontooplysninger:

Reg nr. 5394

Konto nr. 0000407990

Der afholdes samtaler i Aarhus.