Hvorfor vælge at rejse ud med Volunteer Aid?

Vi har siden 2007 arbejdet for at gøre det nemmere og billigere at rejse ud som frivillig. Vi har derfor stor erfaring med at sende frivillige og studerende til udlandet. Vi har via vores uddannelse som internationale socialrådgivere faglig viden og indsigt i forholdene og de sociale problematikker projekterne og de frivillige forsøger at afhjælpe. Vi arbejder som socialrådgivere og rekrutterer frivillige i vores fritid.

Vi har selv besøgt stedet og forhandlet frivilliges arbejdsvilkår forud for din rejse
 

Vi har besøgt og udvalgt de bedste projekter, som vi samarbejder med. Dette for at man som frivillige har en garanti for at forholdene og sikkerheden er i orden. Volunteer Aid forhandler dine arbejdsvilkår og generelle vilkår under dit ophold.

Hjælp udsatte og fattige mennesker og få uvurderlig menneskelig- og arbejdserfaring

Vi tilbyder frivilligt arbejde som betyder, at du udover at hjælpe andre også giver dig selv uvurderlige erfaringer og oplevelser. Disse styrker dine fremtidige muligheder for job og uddannelse. Du kan efter endt ophold bede om at få en bekræftelse på dit ophold. Dit ophold som frivillig kan være med til at bane vejen for din drømmeuddannelse eller ønskejobbet. Tag springet!

Formidlingspriser

Vores priser taler for sig selv. Vi forsøger at holde alle de administrative udgifter nede, for også at kunne holde prisen på et formidlet arbejdsophold på et minimum. Derfor foregår al korrespondance via e-mail. Af samme grund har vi heller ikke lokaler til rådighed, derfor afholder vi personlige samtaler på en cafe i Århus eller online samtaler. Vi skal ikke tjene penge på dig, men blot have dækkes vores omkostninger ved at drive Volunteer Aid. Vi har ikke et CVR nummer, da vores indtægt er lille og derfor ikke kræver momsregistrering og CVR nummer. 

Fleksible og Individuelt tilrettelagte forløb

Volunteer Aid tilbyder som noget helt unikt fleksible afrejsetidspunkter og varighed tilpasset dine ønsker. Vores pladser fordeles efter ”først til mølle” af kvalificerede ansøgere. Kontakt os for at få besked om ledige pladser.  Opholdene er individuelt tilrettelagte samtidighed at vi sikrer, at du bliver en del af Volunteer Aids frivillig fællesskab via vore store netværk af udsendte frivillige. Der er løbende afrejsedatoer.

Svar inden for 24 timer på hverdage

Vi bliver ofte mødt med overraskelse og glæde over vores respons på henvendelser. Vi har altid set det som en selvfølge at besvare henvendelser inden for 24 timer på hverdage. Som kommende eller aktuel frivillig i udlandet, er det vigtigt, at vi er tilgængelige for spørgsmål og henvendelser der kan bane vejen for, at du kommer godt afsted, og at du får den rette støtte og vejledning under opholdet.

 Personlig rekruttering og vejledning

Frivillige der rejser til Thailand i længere tid, skal igennem en vejledningssamtale og rekrutteringsproces. Vi mødes personligt med alle ansøgere der ønsker at reje til Thailand i 3-6 måneder. Dette for at forventningsafstemme og for at I får den bedste og personlig vejledning inden afrejse. Der tages udgangspunkt i at matche det enkelte projekts behov for arbejdskraft med de frivilliges ønsker og kompetencer.

 Andre muligheder

Der er efterhånden rigtig mange firmaer, der formidler frivilligt socialt arbejde. Vi synes du skal undersøge dine muligheder grundigt, så du vælger den rigtige organisation og det rigtige koncept.

Tjek hvilke muligheder der er, nedenfor har vi blot listet nogle få op. Vi håber selvfølgelig du vil vende tilbage til Volunteer Aid!

 

http://www.projects-abroad.dk

http://www.exis.dk/frivilligt-arbejde/

http://danishvolunteers.com/index.asp

http://www.saveaheart.dk

http://www.viva.dk/impact/forside/

elefant_2.jpg

Kontakt os

Telefon: +4530701373

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontooplysninger:

Reg nr. 5394

Konto nr. 0000407990

Der afholdes samtaler i Aarhus.