HVEM ER VI?

Volunteer Aid er eget og drives at to internationale socialrådgivere. Vi er begge fuldtidsbeskæftiget inden for socialrådgiverfaget og rekrutterer frivillige i vores fritid. Vi har rejseerfaringer fra praktikophold og frivilligt arbejde i blandt andet Australien, Israel, Nepal, Cambodia og Thailand.

Baggrunden for oprettelse af Volunteer Aid udspringer af egne erfaringer i forhold til at finde praktikplads og blive sendt ud som frivillig gennem organisationer. Volunteer Aid ønsker at gøre op med urimelige priser på formidling af gratis arbejdskraft.

Vores vigtigste mission er at gøre det nemmere at rejse ud som frivillig og hjælpe andre. Volunteer Aid er funderet ud fra et humanistisk menneskesyn, og vi er først og fremmest drevet af ambitioner om at forbedre og udvikle levevilkår for udsatte mennesker. 

Vores indtægter er små, derfor valgte vi CVR nummer fra. Grundet vores beskedne indtægter, er der ikke krav om momsregistrering, hvilket er medvirkende til at vi kan holde prisen i bund helt i tråd med vores koncept, at "det ikke skal koste en formue at arbejde som frivillig".

"Volunteer Aid" ønsker at bidrage til at gøre det nemmere at rejse ud i verden med henblik på at udføre frivilligt socialt arbejde. Har du ris eller ros til os, så hører vi altid gerne fra dig.

                                                                                                                                                 

                                                                                                                                                     

Katrine Ingemann er grundlægger og

frivilligkoordinator i Volunteer Aid 

pige_baby.jpg

Kontakt os

Telefon: +4530701373

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontooplysninger:

Reg nr. 5394

Konto nr. 0000407990

Der afholdes samtaler i Aarhus.