Thailand 3-6 måneder

I 2010 blev skolen og Børnehaven etableret og i dag er der mere end 110 børn i alderen 3 - 14 år. Børnene er burmesiske immigranter og skolen forsøger at lære dem engelsk og Thai, så de kan blive accepteret i en almindelig Thailandsk skole. Børnene kommer ofte fra familier hvor forældrene lever og arbejder på en af de mange byggepladser på Phuket. Familierne bor ofte i slumområder. 

- Daycare / skole for socialt udsatte børn

Kostskolen ligger i landsbyen Hua Khoonchae i Thailand – ca. 1 times kørsel nord for Pattaya by og et par timers kørsel syd for Bangkok. Befolkningen er meget venlig og hjælpsom. Kostskolen ligger ikke i et turistområde, og man møder derfor her det oprindelige Thailand. Børnene er i alderen fra 2 år til 14 år. Kostskolen har et kristens grundsyn og med dens 1400 elever er det en af regionens største.

- Kostskole/Børnehjem

Kvindecentret ligger i kystbyen Pattaya, som ligger på østkysten af den Thailandske golf ca. 165 km sydøst for Bangkok. Centret har over 20 års erfaring med at hjælpe unge piger og kvinder med at styrke deres selvværd gennem blandt andet engelsk undervisning. Centret tilbyder kvinder, der arbejder på Pattayas barer eller er udsatte på andre måder, adgang til undervisning indenfor sprog som engelsk og tysk, edb, frisørfag m.v. Som frivillig skal være "vejleder" dvs. møde pigerne/kvinderne med omsorg og respekt og undervise i engelsk. 

- Kvindecenter

Sundhedsprojektet er lokaliseret i det nordøstlige Thailand tæt på grænsen til Laos. Projektet er startet af og ledes af den katolske nonneorden “Good Shepherd Sisters”. Der arbejdes på at forbedre underpriviligerede, syge menneskers samt HIV-smittede og AIDS syge menneskers levevilkår. Der udføres blandt andet opsøgende socialt arbejde, aktiviteter med børn, engelsk- og computer undervisning, "hjemmeplejefunktion" samt sygepleje.

- HIV/AIDS projekt

Kontakt os

Telefon: +45 30 26 29 56

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Konto oplysninger:

Reg nr. 7670

Konto nr. 0006482223

Der afholdes samtaler i Aarhus.