Frivilligt arbejde på kvindecentert i Pattaya

Jeg valgte at ansøge om at komme til Thailand, fordi jeg havde indtrykket af, at det er et land med en fantastisk kultur, at det er nemt at begå sig og ikke mindst et land, hvor man føler sig tryg, når man rejser alene som kvinde. Thailand levede helt op til mine forventninger og det er et fantastisk venligt og imødekommende folk, som er meget hjælpsomme og høflige.

Frivillige i Thailand

- Frivilligt arbejde på kvindecentert i Pattaya

Frivillig på kostskole / Børnehjem

Jeg er en tidligere studerende fra CBS er efter studierne var vel overstået trængte til at komme ud og opleve verden på en ny måde.
Valget faldt på at blive frivillig gennem VAID på børnehjem/kostskole i Thailand. Jeg ville gerne prøve mig selv af i en ny kultur på egen hånd, og da jeg aldrig får havde været nogen steder i Asien blev det også en stor oplevelse. 

 Kindergarten:

- Frivillig på kostskole / Børnehjem

Frivillig på Kvindecentret i Pattaya

Hovedformålet med at arbejde som frivillig skal altid være at ville hjælpe andre, men hvor har jeg selv fået meget med! Jeg har fået lagt mange fordomme mod prostituerede kvinder ned, fordi jeg har oplevet, hvor fantastiske kvinder de er.

- Kvindecenter

Undervisning i engelsk

Min tid i Thailand var intet mindre end fantastisk. Jeg boede i den lille landsby Hua Khoon Chae i fem måneder, mens jeg underviste på skolen i Hua Khoon Chae. Under hele mit ophold underviste jeg 1. klasse, der bestod af fem klasser, hvilket betyder at jeg i alt havde at gøre med 160 elever. To af de fem klasser var “I.E.P”-klasser, der står for Intensive English Program klasser, hvilket altså vil sige, at de havde engelsk på skemaet flere gange om dagen, og derfor så jeg dem også oftere.

- Hua Khoon Chae

Frivillig på HIV/AIDS projekt

Min tid på HIV/AIDS projektet har været intet mindre end fantastisk!! Hvor skal jeg starte? Det er svært at give andre mennesker, et helstøbt billede, af alle disse unikke oplevelser, som jeg gennem mine seks måneder som frivillig har fået.

- Frivillig på HIV/AIDS projekt

Pædagogstuderende på kostskole / Børnehjem.

Vi er to pædagog studerende fra Randers, der i det sidste halve år har opholdt os i Thailand som en del af vores praktik i forbindelse med uddannelsen. Børnene på skolen er helt fantastiske. De er altid glade for at se en og er altid klar med et spørgsmål for at lærere en bedre at kende. Man knytter sig hurtig til dem og kommer til at holde af dem. 

Bliv frivillig på kostskole i Thailand

- Kostskole / Børnehjem

elefant_2.jpg

Kontakt os

Telefon: +4530701373

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontooplysninger:

Reg nr. 5394

Konto nr. 0000407990

Der afholdes samtaler i Aarhus.